Luiers aanbieding

Luiers merken

Luiers in allerlei merken

Als ouders van een baby of peuter, of zelfs meerdere kinderen tegelijk in de luiers, kun je er gek van worden: al die luiers die je op een dag verwisselt! Je probeert verschillende soorten merken uit, vaak aan de hand van een aanbieding voor luiers. Met babymelk houd je je meestal aan je favoriete merk, maar met luiers kun je gerust variëren en uitproberen! Voor kleding en make up zijn outlets te vinden op internet, maar ook een luier outlet levert veel voordeel op.

Luiers merken

Verschillende merken

Bekende luiermerken die je in televisiereclames tegenkomt, garanderen het voorkomen van lekkages. Daarnaast heb je de huismerken van supermarkten en drogisten, die doorgaans ook goed zijn. Voor mensen die echt de allergoedkoopste luiers per stuk willen hebben, zijn luiers van een discountmerk de beste oplossing. Dit is meestal een speciale lijn bij de gewone drogist of supermarkt. Soms zijn er ook andere voordeelproducten van hetzelfde merk. Sommige mensen doen hun kindje voor de nacht een dure kwaliteitsluier om en overdag een goedkoper merk, omdat je dan toch vaker de luier verwisselt.

[MerkenAll2]

Wat zijn nu de beste merken? Het ligt eraan wat je eisen zijn. Je wilt uiteraard dat de luier een goede pasvorm heeft, goed absorbeert en zacht aanvoelt. Een ecologisch verantwoorde luier is duurder, maar levert weer voordeel op voor het milieu. Als je ervaringen van anderen wilt lezen, kun je een luiertest op internet opzoeken.

 

Hoe kun je goedkoop luiers vinden?

Er zijn mensen die er een sport van maken: zo goedkoop mogelijk luiers kopen om zoveel mogelijk te besparen. Hier volgen enkele tips:

  • Houd via folders of online de aanbiedingen bij van drogisten in de buurt. Je betaalt in ieder geval geen verzendkosten als je de luiers in een gewone winkel koopt.
  • Zoek luiers online, door zoekwoorden als luiers aanbieding in te tikken. Bij bepaalde webwinkels worden geen verzendkosten gerekend of is de verzending gratis vanaf een bepaald bedrag.
  • Maak gebruik van vergelijkingssites om goedkope luiers en andere babyproducten te vinden.
  • Via nieuwsbrieven kun je op de hoogte gehouden worden van aanbiedingen.
  • Pas wel op dat je niet teveel pakken luiers tegelijk inkoopt, want voordat je het weet past de luier niet meer en moet je pakken weggeven.