Luiers aanbieding

Kruidvat luiers

Kruidvat is de voordeeldrogist die bekend staat om het uitgebreide assortiment en de interessante aanbiedingen, niet alleen van drogisterij-artikelen maar bijvoorbeeld ook van kinderspeelgoed en decoratiespullen. Daarnaast heeft de winkelketen een ruim assortiment producten van het huismerk.

Veel ouders van baby’s en peuters hebben inmiddels ontdekt dat Kruidvat luiers heeft van het eigen merk, die van goede kwaliteit zijn en – zoals je van Kruidvat gewend bent – zeer betaalbaar zijn. De kwaliteit van de luiers wordt bovendien elk jaar verbeterd en het assortiment wordt steeds uitgebreider.

Kruidvat luiers

Kenmerken van de Kruidvat luiers en de verschillende soorten

De Kruidvat luiers zijn door een testpanel van meer dan 100 consumenten gekeurd en de panelleden waren tevreden over vele eigenschappen van de luiers. De luiers zijn dun, maar dankzij het goede absorptievermogen blijven de babybilletjes goed droog, zodat geen luieruitslag kan optreden. Door de goede pasvorm kan je kleintje ongestoord bewegen, zonder ongelukjes. De luiers hebben een klittenbandsluiting die goed te hersluiten is. Dankzij het ontwerp van de sluitband zit de luier goed recht, wat lekken voorkomt.

Kruidvat luiers zijn er in de maten Newborn XS, Newborn, Mini, Midi, Maxi, Maxi Plus, Junior, Junior Plus en Extra Large. Voor peuters en kinderen zijn er tevens luierbroekjes en pyamabroekjes.

Alle luiers dragen het FSC-keurmerk, wat betekent dat de grondstoffen komen uit verantwoord beheerde bossen.

 

Kruidvat luiers kopen? De belangrijkste voordelen op een rij

Eén op de vier baby’s in Nederland draagt een luier van het eigen merk van Kruidvat en dat is natuurlijk niet voor niets! Er zijn vele pluspunten en voordelen te noemen van deze luier:

  • De luiers zijn niet alleen geschikt voor de dag, maar ook voor de nacht
  • Voorzien van anti-lekrandjes die de zijkanten goed afsluiten
  • Bij de productie van de Kruidvat luiers wordt rekening gehouden met het milieu
  • De luiers zijn er ook in voordeelverpakkingen
  • Als je online wilt zien of er afgeprijsde luiers worden aangeboden, zoek dan op de woorden Kruidvat luiers aanbieding
  • Meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Kruidvat, zodat je geen aanbieding hoeft te missen
  • De luiers kunnen online besteld worden, waarna je ze kunt laten thuisbezorgen