Luiers aanbieding

Huggies, van Newborn tot Little Walker

Huggies is een merknaam voor weggooiluiers van Kimberly-Clark. Luiers van het merk Huggies zijn te koop sinds eind jaren ’70. Een Huggies luier is verkrijgbaar voor een pasgeboren baby, maar ook voor bijna zindelijke kinderen.

 

De luier vanaf dag 1

Huggies ontwikkelde voor de pasgeboren baby Newborn, luiers die zacht en comfortabel zijn en de tere huid beschermen. Een Newbornluier is verkrijgbaar in twee maten: maat 1 (voor baby’s van 2 tot 5 kg) en 2 (3-6 kg). De tailleband is elastisch en heeft hersluitbare plakstrips. De pasvorm voorkomt lekken, ook als de baby veel beweegt. Voor de volgende fase heeft Huggies Super-Dry, een luier voor baby’s die de wereld ontdekken. Of een baby nu kruipt of draait, de luier blijft op zijn plaats. Het materiaal van de Super-Dry is ademend. De elastische heupband beschermd tegen lekkage. Deze luiers zijn verkrijgbaar in vijf maten: maat 3 (voor baby’s van 4-9 kg), 4 (7-14 kg), 4+ (9-16 kg), 5 (11-19 kg) en 6 (16-30 kg).

Huggies luiers

Speciale luiers voor lopende of zwemmende baby’s

Zodra een baby loopt, zijn de luierbehoeften anders. De Huggies Step-in is geschikt voor ‘Little Walkers’ zoals Huggies dat zelf zegt. De Step-in luier is verkrijgaar in drie maten: 4 (7-15 kg), 5 (11-18 kg) en 6 (16-23 kg). Baby’s die graag zwemmen, maar niet zinderlijk zijn, krijgen bescherming tegen ‘ongelukjes’ in het zwembad is er de lijn ‘Little Swimmers’, een wegwerpzwembroek met luierfunctie. Een gewone luier zwelt bij veel water nogal op, een zwemluier is een heel goed alternatief. Voor alle Huggies luiers geldt: het loont om te letten op een luiers aanbieding. Huggies heeft naast luiers ook luierdoekjes in het assortiment: Huggies Pure (voor zachte reiniging voor pasgeboren baby’s) en Huggies Natural Care (voor zachte en effectieve reiniging).