Luiers aanbieding

Hema luiers

Bijna honderd jaar geleden werd in de crisistijd van de jaren Twintig van de vorige eeuw de eerste Hema winkel opgericht. De winkel was bedoeld voor mensen met een klein budget. Nog steeds combineert Hema kwalitatief goede artikelen voor het dagelijks leven met een lage prijs. Hema ontwikkelt alle spullen zelf en alle producten dragen dan ook het Hema merk. De winkelketen verkoopt veel benodigdheden voor baby’s en kinderen, zoals kleding en verzorgingsproducten. Er worden bij Hema geen papieren wegwerpluiers verkocht, maar wel katoenen hydrofielluiers en flanellen luiers, die in geen enkele babyuitzet mogen ontbreken.

Hema luiers

Meer over de Hema luiers

De hydrofielluiers zijn vierkante doeken van soepele stof, die je voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. Een pakje bevat meerdere exemplaren. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en behalve in de kleur wit ook te krijgen met gekleurde prints die passen in een meisjeskamer.

Hydrofielluiers worden meestal gebruikt om de baby mee af te drogen na het badje. De soepele stof is geschikt voor pasgeboren baby’s en kan ook gebruikt worden in geval van een gevoelige huid. De doeken worden ook in combinatie met een overbroekje gebruikt als inlegluier voor de nacht. Als je een hydrofielluier als luier wilt gebruiken moet je deze vastzetten met een veiligheidsspeld of luierklemmetje.

Naast de hydrofielluiers heeft Hema ook zachte flanellen luiers in het assortiment, gemaakt van 100% katoen. Met deze luiers kun je je baby warm kunt houden, bijvoorbeeld als je even op je beurt moet wachten bij het Centrum voor Jeugd en Gezin.

 

Gebruiks- en aankooptips voor katoenen Hema luiers

  • Als de katoenen luiers erg vies zijn, moet je ze eerst uitspoelen voordat je ze kunt wassen op 60˚
  • De katoenen luiers zijn ook te gebruiken als onderlegger voor het babyhoofdje, bijvoorbeeld in het kinderbedje of in de wandelwagen. Zo kun je het hoofdeinde gemakkelijk verschonen als er melk terugkomt
  • Ook handig als onderlegger voor op het verschoonkussen
  • Google op de zoektermen luiers aanbieding Hema, als je goedkoop hydrofiel- of flanellen luiers wilt aanschaffen
  • Abonneer je op de gratis nieuwsbrief van Hema zodat je geen enkele aanbieding voor luiers hoeft te missen