Luiers aanbieding

Bella luiers

Bella is een merk wat naast luiers ook ander producten in het assortiment heeft als hygiënische producten, incontinentie producten en cosmetische producten. Een Bella luier is absorberend en comfortabel.

 

Een Bellaluier, voor baby’s vanaf 3 kg

Een Bellaluier is verkrijgbaar voor baby’s vanaf 3 kg. De eerste maat Bella Baby Happy Mini (3-6 kg) is van een zachte nonwoven materiaal. Het absorptievermogen is groot en de pasvorm goed. De tere babyhuid blijft met deze luier droog en gezond. De volgende maat heeft de naam Bella Baby Happy Midi gekregen en is geschikt voor baby’s van 5-9 kg. Een elastische klittenbandsluiting en elastische tailleband aan de zij- en achterkant zorgt ervoor dat er geen druk op de babybuik komt. De luiers Bella Baby Happy Maxi (8-18 kg) en Maxi Plus (9-20 kg) hebben een anatomische pasvorm, een sterk absorberende kern en een elastische tailleband. Bella Baby Happy Junior is voor de wat grotere baby van 12-25 kg. Deze luier geeft veel comfort en bewegingsvrijheid. De Happy Junior is extra groot en sluit goed aan. De grootste maat is Bella Baby Happy Junior Extra. Kinderen zwaarder dan 16 kg krijgen van deze grote luier veel comfort en bewegingsvrijheid. Voor tijdens de zindelijkheidstraining is deze luier geschikt voor in de nacht.

Bella luiers

Luierbroekjes en andere producten

Bella heeft ook luierbroekjes in de collectie: de Happy Pants, een luierbroekje voor de ontdekkende baby van 7-15 kg. Deze luierbroekjes zijn geschikt voor de zindelijkheidstraining in de nacht. De Bella hygiënische producten zijn maandverband, inlegkruisjes en tampons, het incontinentieverband is er voor dames en heren. Onder cosmetische producten verstaat Bella huidverzorging en wattenproducten. In de categorie ‘Moeder en kind’ zijn naast luiers producten te vinden als babypoeder, luierdoekjes, onderleggers en badproducten. Zoek naar luiers aanbiedingen voor aantrekkelijk geprijsde Bella luiers.